Praktiske oplysninger

Konsultation

I min klinik på Omøvej 9 i Næstved eller online.

Tidsbestilling

Book tid online tryk her eller bestil tid på tlf. 22 99 77 83.

– Hvis jeg er optaget, ringer jeg dig op, så snart jeg bliver ledig.

Tid til online konsultation bestilles som ved traditionel konsultation.

Online konsultation

Forudsætningen for online-konsultation er, at du enten har mobiltelefon, ipad, stationær eller bærbar PC med mikrofon og kamera.

Jeg bruger Zoom, men også andre programmer. Du behøver ikke at have programmet selv, da jeg sender dig et link pr. email, som forbinder os.

Både psykologisk rådgivning, og familievejledning kan udmærket foregå via online-konsultation. Det er f.eks. velegnet, hvis du gerne vil være anonym, har svært ved at komme hjemmefra  eller bor langt væk. Ved hypnose er det en forudsætning, at du har en stationær eller bærbar PC med mikrofon og kamera, da du ikke kan holde en mobiltelefon eller ipad, imens du er i hypnose, og jeg skal kunne se dit ansigt og følge din vejrtrækning. Jeg forlanger desuden, at der er nogen hos dig (men ikke nødvendigvis i rummet under sessionen), da man ofte har behov for nogen at tale med efter en hypnosesession.

Betaling

Betaling via Eannummer eller regning tryk her

Privatpersoner betaler straks efter behandling kontant, med mobilepay eller Dankort: Tryk her (Skriv dit navn i feltet hvor der står ordrenummer).

Ved vejledning online betales inden session.

Ved køb af filmen Til møde om Kristoffer – en autistisk drengs vej gennem behandlersystemet betales 50,- kr (link til download) eller 100,- kr. (DVD) – her skriv dit navn i feltet hvor der står ordrenummer og fremsend desuden en email til dorte.brodka@mail.dk , og skriv hvor linket eller filmen skal sendes til. Filmen må gerne anvendes til undervisning og offentlig fremvisning.

Afbestilling af tid

Gerne pr. sms, senest 24 timer før på tlf. 22 99 77 83, ellers betales fuld pris.

Parkering

Gratis parkering lige uden for døren.

Offentlig transport

1,5 km fra Næstved station